İSTANBUL / AVCILAR - İnönü İlkokulu

Ock

Temel Eğitimde İyi Örnekler kapsamında öğrenci meclisimizle bir araya geldik, yarıyıl tatiline girmeden önce değerlendirmeler yaptık. Temel Eğitimde İyi Örnekler kapsamında Akıl ve Zeka Oyunları oynadık,turnuvalar için öğrenci seçmeleri gerçekleştirdik.

Ock

ÖĞRENCİ MECLİSİ ÇALIŞMALARI OCAK AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA  VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ KONUSUYLA İLGİLİ ÖĞRENCİLERE GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILMIŞTIR.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kutlu olsun. Enerjini boşa harcama.

Ara

Okul kütüphanemize TÜBİTAK yayınlarına ait yeni ve güncel eğlenceli ve faydalı içeriklere sahip kitapları ekledik. Öğrencilerimize keyifli okumalar diliyoruz.

Ara

İstanbul İl Mlli Eğitim Müdürlüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay ki afiş etkinliğimiz.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ock

Okul Destek Personellerimize Okul Psikolojik Danışmanlarımız tarafından Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi verilmiştir.